natuur gesuikerd

Published by on dinsdag 27.04.2010 at 19:54 in voor de onnozelheid

20100427_inex_yoghurt_001Sinds onze melkboer elke zaterdag voor de deur staat huizen er inex yoghurtjes in onze koelkast. En telkens als ze me aankijken, met hun blauwe letterkes, moet ik denken aan een voorval dat een ex-collega me ooit vertelde. Haar vriendin is suikerziek en moet daarom letten op wat ze eet. In een evenwichtige voeding hoort zuivel te zitten, dus ging M. naar de winkel en vulde daar haar winkelmandje met allerlei gezonds. Wekenlang heeft ze zo R. inex yoghurtjes voorgeschoteld. Niet van die gesuikerde vruchtenyoghurt, neen, zo van die gezonde. ‘Natuur gesuikerd’ stond er op de verpakking.

Het heeft weken geduurd voor M. door had dat die ‘natuur’ stond voor ‘geen besjes, enkel yoghurt’ en die ‘gesuikerd’ voor ‘met toegevoegde suikers’ en inex dus geen yoghurt verkocht met ‘natuurlijke suikers’.

1 reactie to natuur gesuikerd

  1. mieken says:

    mei 18th, 2010 at 9h26

    sinds kort eten we rechts-gedraaide yoghurt… wachten tot ik ontdek of dit goed afloopt!

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.